choć taka pokrywa z ładnej paneli na pewno wyglądała by ślicznie

(mi bardzo podoba się pokrywa marthinez'a

Moderator: ModTeam
Ja nie rozumiem. Naucz się pisać normalne, zrozumiałe zdania.nie rozumiesz mnie! robisz normalną pokrywę tylko o kilka mm cieńszą nie trzeba u uszczelniasz jej kanty i wszystko co możliwe sylikonem i wtedy dopiero tak jak być to robił okleiną wykańczasz pokrywę! mam nadziej że tym razem już rozumiesz OCB
Tofifi pisze:co do suji to marny pomysł z tą folią wyobrażasz sobie robić piękną pokrywę i ją "laminować" np streczem? :zdziwko:
Skąd Tofifi wziąłem stretch (poprawna pisownia)?Suja pisze:Juz lepiej te panele potraktować folią -.-
Chodzi o folie w płynie a nie o stretch.Suja pisze:pomalować folią wpłynie
:zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:Tofifi pisze:po za tym tak folia kosztuje 300zl za 10L a mniejszych opakowań to nie ma - raczej
Jasne. Piranie ją zedrą. :rotfl:Tofifi pisze:jak chcesz wiedzieć to ona jest jak lateks i najdrobniejsze rozcięcie może spowodować ze będzie złazić
:zdziwko:Tofifi pisze:folia kosztuje 300zl za 10L a mniejszych opakowań to nie ma - raczej
To służy do zabezpieczania wszelkich materiałów. Drewna też, np. płyt osb, na których następnie klei się glazurę/terakotę itp.Tofifi pisze:aha i na przyszłość suja to to się "nie klei" nie nadaje do paneli!